محققان دانشگاه لنکستر انگلیس با استفاده از نانوصفحات سلولزی تولید شده است از سبزیجات ریشه ای مانند هویج و شلغم توانستند استحکام بتن را زیاد کردن دهند.
استفاده از هویج و شلغم جهت استحکام بتن
عبارات مهم : سیمان
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، زمانی که این نانوصفحات سلولزی به بتن عادی اضافه می شود، موجب زیاد کردن میزان کلسیم سیلیکات هیدرات می شوند. این ماده محصول مهم ترکیب سیمان پورتلند با آب است و عامل مهم استحکام بتن محسوب می شود.
در آزمایشات اولیه این نانوصفخات سلولزی موجب زیاد کردن چشمگیر استحکام سیمان شدند. در واقع با استفاده از این ماده در ترکیب بتن، جهت دستیابی به استحکام یکسان، میزان سیمان مورد استفاده در هر متر مربع 40 کیلوگرم کم کردن می یابد.
استفاده از هویج و شلغم جهت استحکام بتن
همچنین این نانوصفحات موجب زیاد کردن تراکم میکروساختارهای بتن شده است و در نتیجه پایداری و مقاومت آن ها را در برابر خوردگی زیاد کردن می دهد. در نتیجه نیازی به تعویض قطعات بتنی در فواصل زمانی کوتاه نیست و میزان سیمان مورد نیاز جهت ساخت و ساز کم کردن می یابد.
این فناوری تازه علاوه بر کم کردن انرژی مورد نیاز جهت تولید بتن، موجب کم کردن میزان دی اکسید کربن حاصل از فرآیند تولید این ماده می شود.
محققان دانشگاه لنکستر انگلیس با استفاده از نانوصفحات سلولزی تولید شده است از سبزیجات ریشه ای مانند هویج و شلغم توانستند استحکام بتن را زیاد کردن دهند.
اکنون محققان در تلاشند تا پوششی را با استفاده از این نانوصفحات سلولزی بسازند که موجب زیاد کردن استحکام و طول عمر بتن مورد استفاده در ساختمان های موجود شود.
واژه های کلیدی: سیمان | محققان | استفاده | اخبار علمی و آموزشی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...